Jubileum

01-11-2017 /  01-11-2019

 

Twee jaar geleden schreef ik Kindzorg Alkmaar in bij de Kamer van Koophandel.

 

Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben voor verschillende kinderthuiszorg organisaties, wist ik door alle onrust in kinderthuiszorg land niet zo goed wat ik wilde. Ik was zoekende. Ik schreef mezelf in bij de Kamer van Handel, zodat ik in ieder geval mijn mooie vak kon blijven uit oefenen terwijl ik bedacht wat ik dan wél precies wilde.

 

Wat heeft dit bijzonder goed uitgepakt en wat ben  ik blij dat ik deze stap heb genomen.

 

Er waren in de afgelopen jaren heel veel ouders die me de zorg voor hun kind toe vertrouwden, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

 

Daarnaast kwamen er ook andere uitdagingen op mijn pad, waar ik heel erg van geniet of naar uit kijk. Het leveren van een bijdrage aan het opleiden van verpleegkundigen tot kinderverpleegkundigen. Het starten met mijn werkzaamheden als copiloot voor gezinnen met een ZEMVB kind. Samenwerken met collega's om de zorg voor een kind rond te kunnen krijgen. Meedenken met collega's, andere disciplines en werkgroepen om de zorg voor zieke kinderen en hun gezinnen structureel te verbeteren. Het doen van cursussen en scholingen om mezelf te blijven ontwikkelen.

 

Bij elkaar voor mij een perfecte mix van werkzaamheden, waardoor ik steeds weer met plezier aan het werk ben. Ik kijk ontzettend uit naar het derde jaar van Kindzorg Alkmaar.